Δελτίο Τύπου - Τριήμερο Φεστιβάλ SchoolFest 2009!

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Γραφείο Τύπου
Τηλ.: 210-3722163-3722141

Αθήνα, 22-4-2009

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αθηναίων, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας συνδιοργανώνουν το Πρώτο Φεστιβάλ Δημιουργίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης "School Fest '09" από την Τρίτη 28 Απριλίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου στην "Τεχνόπολις" (Πειραιώς 100, Γκάζι), στο πλαίσιο του προγράμματος "Σχολεία, Πάμε Αθήνα!".

Για πρώτη φορά οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν συγκεντρωμένα έργα τους, όπως θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικά, ταινίες μικρού μήκους, ψηφιακά μέσα, χειροτεχνίες και ειδικές κατασκευές, με κεντρικό άξονα τον πολιτισμό, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και την αγωγή υγείας.

Τα εγκαίνια του "School Fest '09" θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 28 Απριλίου, και ώρα 19.00, στην αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης", στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων.  

Το Μαθητικό Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες "Κωνσταντίνος Καβάφης" και "Φούρνοι" της "Τεχνόπολις" και θα είναι ανοιχτό για το κοινό και τις τρεις ημέρες από τις 11.00 έως τις 19.00.

Το "School Fest '09" διοργανώνεται με την υποστήριξη της  Δ/νσης Σχολικής Μέριμνας Δ.Ε.Π., της "Τεχνόπολις" και του ΠΟΔΑ.

Χορηγός Επικοινωνίας, ο Δημοτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός "ΑΘΗΝΑ 9.84".

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

>> Δείτε το Πρόγραμμα του School Fest '09... 

 
 
   
   
Γενική Γραμματεία Νέας Γενείας Αθήνα 9.84 Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Αθηναίων Σχολεία! Πάμε Αθήνα!